Bijeenkomsten

Collegetour Verandermanagement

Ter gelegenheid van zijn pensionering heeft Twynstra Gudde een collegetour verandermanagement met Léon georganiseerd. Met circa 60 gasten heeft Léon het gesprek gevoerd over ‘waarom het kleurendenken zo populair is geworden’ en ‘wat de invloed is van zijn gedachtegoed op verandertrajecten’. Bij een Collegetour horen ook studenten: als blik op de toekomst hebben twee studenten hun frisse blik laten schijnen op de toekomst van dit vakgebied. Hier heeft Léon vervolgens op gereageerd.
 

Collegatour, foto: Eric van Capelleveen

Verslag congres 25 jaar Léon de Caluwé

Dit jaar is Léon de Caluwé 25 jaar in dienst bij Twynstra Gudde. In deze 25 jaar heeft hij de vakgebieden veranderkunde, advieskunde en gaming binnen en buiten Twynstra Gudde tot een substantieel hoger niveau gebracht. Een gedenkwaardig jubileum dus, dat wij op 24 mei 2013 hebben gevierd met een exclusief jubileumcongres.

Tijdens dit congres hebben we de aanwezigen meegenomen in de wereld van de 3 vakgebieden van Léon de Caluwé. We hebben teruggeblikt op het verleden: hoe hebben de vakgebieden zich ontwikkeld, wat is tot stand gebracht en waar zitten belangrijke mijlpalen? We hebben ook vooruitgeblikt op de toekomst: hoe zien we deze, wat zijn trends en welke ontwikkelingen komen er aan? Deze terug- en vooruitblik is aangegeven door toonaangevende sprekers: Jaap Boonstra, Hans Vermaak, Richard D. Duke, Annemieke Stoppelenburg, Hans Andersson en Kim Grinwis.

Lees meer

alsgodinadviesland